چگونه در خانه آب قلیایی درست کنیم؟ چه کسی می تواند بنوشد؟ چه کسی نمی تواند بنوشد؟

چگونه در خانه آب قلیایی درست کنیم؟ چه کسی می تواند بنوشد؟ چه کسی نمی تواند بنوشد؟

چگونه در خانه آب قلیایی درست کنیم؟

چگونه در خانه آب قلیایی درست کنیم؟ چه کسی می تواند بنوشد؟ چه کسی نمی تواند بنوشد؟

آب قلیایی را می توان در خانه با استفاده از دو روش مختلف تهیه کرد. جدای از این روش ها می توانید با استفاده از دستگاه تصفیه آب قلیایی نیز تهیه کنید.

1. چگونه با جوش شیرین آب قلیایی درست کنیم؟

2. چگونه با لیمو آب قلیایی درست کنیم؟

شما می توانید بهترین دستگاه تصفیه آب خانگی را در پست وبلاگ ما بررسی کنید …

چگونه با جوش شیرین آب قلیایی درست کنیم؟

ساخت آب قلیایی در خانه فرآیند بسیار آسانی است. ابتدا 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین را به 2 لیتر آب آماده اضافه می کنیم. بعد هم می زنیم تا این دانه های کربناته از بین بروند. تهیه آب قلیایی در خانه به همین راحتی است.

مجدداً تأکید می کنیم که آبی که در بالا خریداری کردیم، آب آماده یا لوله کشی نیست.

اگر می خواهید از آب لوله کشی آب قلیایی بسازید، ابتدا باید مقدار pH آب لوله کشی خود را بررسی کنید. توصیه می شود که این مقدار کمتر از 8.0 نباشد.

در عین حال باید آب قلیایی که تهیه کرده اید را ظرف 24 ساعت مصرف کنید. به این ترتیب آن را سالم تر و تازه تر مصرف خواهید کرد.

چگونه با لیمو آب قلیایی درست کنیم؟

راه دوم برای تهیه آب قلیایی در خانه با لیمو است. در اینجا با فشار دادن نصف لیموی متوسط ​​در 1 لیوان آب به دست می آید. اسید موجود در لیمو به آن خاصیت آب قلیایی می دهد.

همچنین می توانید همین کار را با استفاده از 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب به جای لیمو انجام دهید.

امکان تولید آب قلیایی با قطره آب قلیایی که در داروخانه ها به فروش می رسد وجود دارد. با این حال، از آنجایی که ممکن است محصولی نباشد که در خانه داریم، آب قلیایی را از طبیعی ترین و ممکن ترین مواد به دست آوردیم.

اگر از مصرف آن اطلاعی ندارید، در مورد مقدار آن با داروساز خود مشورت کنید.

برای به دست آوردن آب قلیایی می توانید با استفاده از فیلتر تصفیه آب قلیایی آب قلیایی را از دستگاه تصفیه خود تهیه کنید.

آیا آب قلیایی قابل نوشیدن است؟

آب قلیایی را می توان با مشاهده مقادیر دیگر آبی که خاصیت قلیایی پیدا کرده است نوشید. برای اینکه آب قلیایی به دست آمده با آب لوله کشی قابل شرب باشد، لازم است مقادیر حاصل از آب لوله کشی اندازه گیری شود. اگر در مورد مقادیر آب آماده یا شیر مطمئن نیستید، می توانید یک دستگاه تصفیه آب با فیلتر قلیایی را انتخاب کنید.

چه کسانی نمی توانند آب قلیایی بنوشند؟

آب قلیایی حاوی کربنات است. جوش شیرین اضافی می تواند عواقبی مانند انقباض عضلات، حالت تهوع، نارسایی قلبی، استفراغ و لرزش دست در بدن ایجاد کند. متابولیسم همچنین می تواند تعادل اسید معده را تغییر دهد. در صورت استفاده مداوم، سدیم موجود در جوش شیرین باعث نارسایی کلیه و فشار خون می شود. و همچنین باعث افزایش باکتری ها، قارچ ها و سلول های مخمر می شود.

چه کسانی می توانند آب قلیایی بنوشند؟

از آنجایی که آب قلیایی حاوی مقدار زیادی کربنات است، برخی افراد نباید آن را مصرف کنند. کاربرانی غیر از موارد ذکر شده در بالا می توانند آب قلیایی بنوشند.

حمیدرضا کامیاب
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *